Over

wils·kracht (de; v(m))
1. energie
2. het vermogen om iets te willen en die wil ook uit te voeren
3. doorzettingsvermogen

‘Wil’, ‘Willie’, ‘Willem’. Bijna iedereen kort mijn naam af. Behalve mijn ouders, zij zeggen altijd ‘Willemijn’. ‘Ze heet niet voor niets Willemijn’. Draai het maar om, dan staat er ‘mijn Wil’. Niet dat alles op mijn manier moet. Maar doorzettingsvermogen, vastberadenheid en energie horen bij mij. Ik doe de dingen graag met wilskracht. Zowel in mijn werk, als daarbuiten. Liefst gecombineerd met een beetje droge humor.

metWilskracht specialiseert zich in marketing en communicatie voor musea en culturele organisaties.
metWilskracht is o.a. inzetbaar voor strategische adviesklussen, de ontwikkeling en uitvoering van campagnes, de organisatie van een (internationale) persontvangst of de kick-off van een tentoonstelling of ander initiatief. Tijdelijk inspringen om de lopende zaken op peil houden, of daar eens met een andere blik naar te kijken, kan ook. Als een project geen ‘one (wo)man’s job’ is, introduceer ik een passend team freelancers.

Strategisch advies of (ad interim) ondersteuning van uw communicatieafdeling? De werkwijze van metWilskracht is altijd ‘op maat’. Elk project en iedere organisatie beschikt immers over unieke verhalen en publieksgroepen. Door deze en uw doelstellingen samen te formuleren, maken we samen projecten tot een succes.

Bio

2010-nu
metWilskracht

2007-2009
MPhil Art History (cum laude), Universiteit van Leiden

2007-2010
Marketingcommunicatie medewerker, Kunsthal Rotterdam

2002-2006
Bachelor en Master Kunstgeschiedenis, Rijksuniversiteit Groningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *