Over

wils·kracht (de; v(m))
1. energie
2. het vermogen om iets te willen en die wil ook uit te voeren
3. doorzettingsvermogen

‘Wil’, ‘Willie’, ‘Willem’. Bijna iedereen kort mijn naam af. Behalve mijn ouders, zij zeggen altijd ‘Willemijn’. ‘Ze heet niet voor niets Willemijn’. Draai het maar om, dan staat er ‘mijn Wil’. Niet dat alles op mijn manier moet. Maar doorzettingsvermogen, vastberadenheid en energie horen bij mij. Ik doe de dingen graag met wilskracht. Zowel in mijn werk, als daarbuiten. Liefst gecombineerd met een beetje droge humor.

metWilskracht specialiseert zich in communicatie voor musea en culturele organisaties.
metWilskracht is o.a. inzetbaar voor de ontwikkeling en uitvoering van uw persbeleid of de organisatie van een (internationale) persontvangst t.b.v. de (her)opening van uw museum, de kick-off van uw tentoonstelling of de lancering van uw culturele initiatief. Tijdelijk inspringen en de lopende en komende campagnes op peil houden, doe ik ook. Als een project geen ‘one (wo)man’s job’ is, introduceer ik een passend team freelancers.

Strategisch advies of (ad interim) ondersteuning van uw communicatieafdeling? De werkwijze van metWilskracht is altijd ‘op maat’. Elk project en iedere organisatie beschikt immers over unieke verhalen en publieksgroepen. Door deze en uw doelstellingen samen te formuleren, maken we uw project tot een publicitair succes.

  Bio
  2010-nu
  metWilskracht
  2007-2009
  MPhil Art History (cum laude), Universiteit van Leiden

  2007-2010
  Marketingcommunicatie medewerker, Kunsthal Rotterdam
  2002-2006
  Bachelor en Master Kunstgeschiedenis, Rijksuniversiteit Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *